Contact ons

We horen graag van je

Neem contact op

Berghemweg 33a, 5975 RJ Sevenum

info@doesparcel.nl

+31 6 54 905 166

Binnen Nederland en België kunnen wij standaard verzenden tot 400cm lang, of een gordelomvang van 500cm. In Duitsland leveren wij standaard tot 300cm lang en een gordelomvang van 500cm. Buiten deze afmetingen kunt u altijd een offerte opvragen.

Dat is afhankelijk van de gekozen service en bestemming. Met onze express service kunnen wij in Nederland de volgende werkdag leveren vóór 09:00 uur en in Duitsland vóór 12:00 uur. De meeste Europese bestemmingen kunnen wij de volgende werkdag leveren. Met onze Courier of on-board courier service kunnen wij dezelfde dag nog leveren in Nederland en de meeste Europese bestemmingen.

De gordelomvang is een methode die wordt gebruikt in het transport om het volume van een zending te berekenen. Deze wordt als volgt berekend: 1x de langste zijde + 2x breedte + 2x hoogte (in cm).

Standaard zijn alle zendingen bij ons verzekerd tot een waarde van €450. Pakketten van een hogere waarde kunt u wereldwijd eenvoudig bijverzekeren.

Maak gebruik van onze bezorgafspraak pagina en vul daar alle benodigde gegevens in. Als de aanvraag is verwerkt ontvangt u een bevestiging op het ingevulde E-mailadres.

Wij zijn vaak al binnen 30 minuten bij u, afhankelijk van de locatie. We rijden zowel nationaal- als internationaal, van envelop tot pallet.

Onze focus ligt op Business-to-Business (B2B) en Business-to-consumer (B2C) logistieke diensten.