Freight service

Freight service

Wij verzorgen in samenwerking met onze partners ook pallet- en stukgoedzendingen in heel Europa. Uw pallets worden dezelfde dag nog afgehaald, wanneer deze voor 14:00 zijn aangemeld. De pallets in de Benelux worden normaliter binnen 24 uur geleverd.

Groupage Export Europa

Wij bieden scherpe export opties voor pallets omdat wij deze zelf aanleveren bij de internationale netwerken. Als uw pallet een afwijkende maat heeft is dit voor ons geen probleem. Wij zorgen dat deze alsnog op de juiste bestemming komt.

Regio Freight

Speciaal voor onze regio bieden wij Regio Freight. Door de supply chain volledig in eigen beheer te houden, kunnen wij pallets en stukgoed flexibel en voordelig aanbieden. Wij kunnen hierin ook voorzien als transport service partner in regio Noord- en midden Limburg en Oost-Brabant.

Air cargo & airport service

DoesParcel kan uw partner zijn voor luchtvracht zendingen. Uw zending wordt met het vliegtuig naar het land van bestemming gevlogen en vervolgens door-to-door geleverd bij uw klant of relatie. Hieronder alle snelle Luchtvracht opties waarbij ook aanvullende verzekering mogelijk is.

Lost & found luggage

DoesParcel is ook uw bagagekoerier. Dagelijks zorgen wij dat achtergebleven bagage weer terugkomt bij de rechtmatige eigenaar. Heeft u onze koerier gemist en wilt u graag een nieuwe leverafspraak maken? Neem dan contact met ons op via onze nieuwe bezorgafspraak pagina.