Supply chain support

Supply chain support

Speciaal voor groothandelaren en andere transporteurs bieden wij de supply chain support service aan. Uw organisatie kan de zendingen voor onze regio direct aanleveren. Wij zorgen voor de Last mile distributie van Pakketten, pallets en stukgoed. We kunnen de laatste schakel in de supply chain volledig personaliseren naar de wensen van uw klant. Ook kan ons depot dienen als op- en overslaglocatie, of als afhaalpunt.

Wij kunnen ook flexibel al uw Pick-ups verzorgen binnen onze regio, en deze verzamelen op onze locatie. Wij zorgen dat alle Pick-ups afhaal gereed staan ter ondersteuning van uw supply chain.

Doesparcel kan uw transport service partner zijn in regio Noord- Limburg en Oost-Brabant. Wij zijn dagelijks actief in regio Venlo, Venray, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Weert, Deurne en Boxmeer. Naast distributie partner hebben wij altijd een chauffeur stand-by voor spoedgevallen.
De sub-contractor service is op aanvraag.

Ondersteuning van de toeleveringsketen in twee richtingen:
Certification

Innight distribution

’s nachts leveren voor automotive

Uw zendingen geleverd vóór de openingstijden van uw bedrijf? Dat kan met DoesParcel innight distribution. Wij leveren uw pakket of palletzending tussen 03:00u en 08:00u ’s ochtends, samen met onze partners door de gehele Benelux. Door middel van een sleutel, code of veilige afleverplek kunt u ’s ochtends meteen aan de slag!

Voor nachtdistributie is vertrouwen nodig, omdat er niemand aanwezig is bij het moment van afleveren. Met onze jarenlange expertise in nachtleveringen voor de automotive branche kunt u zorgeloos en tijdig uw goederen ontvangen.

Bij vragen of interesse over onze nachtleveringen neemt u gerust contact met ons op.

Certification

Doesparcel kan uw partner voor transportdiensten zijn

Doesparcel kan uw transport service partner zijn in regio Noord- Limburg en Oost-Brabant. Wij zijn dagelijks actief in postcodes 5700AA- 6099 ZZ. Naast distributie partner hebben wij altijd een chauffeur stand-by voor spoedgevallen. Hiermee zijn wij uw lokale logistieke partner.

NIWO certificering