Courier service

Courier service

24/7 staat onze koeriersservice voor u klaar. Van envelop tot pallets, nationaal en internationaal. Uw zending wordt na bevestiging zo snel mogelijk afgehaald, en rechtstreeks vervoerd naar de eindbestemming. Afstand is voor ons geen probleem, onze chauffeurs vervoeren het correct van A naar B.

Onze vakkundigheid is geregistreerd bij de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO)Buiten onze spoedkoeriersservice bieden wij ook de mogelijkheid om vaste routes of wederkerende ritten in te plannen. Zo hoeft u niet iedere keer opnieuw een opdracht te plaatsen. Wij zorgen iedere keer weer dat de goederen op de juiste plaats komen.

Freight service

Altijd een chauffeur uit de buurt in de buurt

Met behulp van Fleet management systemen hebben wij te allen tijde inzicht waar onze chauffeurs zich bevinden. Hiermee kunnen wij u sneller op de hoogte brengen van de status

On-board-courier
(OBC)

Onze onboard koerier is inzetbaar wanneer onze reguliere express of koeriersservice niet snel genoeg is. Een van onze koeriers vliegt met uw pakket naar de gewenste bestemming om daar de zending persoonlijk te overhandigen. De voordelen van onze on board courier is dat uw zending dezelfde dag nog geleverd kan worden op bestemmingen zoals Helsinki, Mallorca, Athene of New York. Als u zelf een on board koerier heeft, kunnen wij ook de koeriersservice verzorgen van het afhaaladres tot het gewenste vliegveld.