Parcel service

Economy

Eenvoudig uw pakketten versturen

Voor uw minder tijdkritische zendingen bieden wij de Economy service. Ideale optie voor E-commerce en retail.

24 uurs levering

Al uw zendingen worden dezelfde dag nog afgehaald wanneer deze voor 14:00 uur bij ons zijn aangemeld. Wij zorgen dat uw zendingen door ons of door een van onze partners op de juiste bestemming komt.

Af- en ophaalservice

Wij kunnen ook zorgen dat uw zending bij uw klant of leverancier afgehaald wordt. De zending kan vervolgens retour naar uw adres, of rechtstreeks naar eindbestemming.

Standaard aangetekend

Al onze services zijn standaard aangetekend en verzekerd tot € 450. De verzekering is op basis van AVC/CMR Condities. Wij kunnen uw hoogwaardige zendingen ook makkelijk bijverzekeren tot 10.000 euro.

Mogelijk in heel Europa

Onze Economy services zijn beschikbaar in heel Europa. Voor al uw bestemmingen buiten Europa verwijzen wij u door naar onze Express services.

Express

Express service

Wij begrijpen dat sommige zendingen niet kunnen wachten. Wij kunnen daarom uw pakketzendingen gegarandeerd binnen een door u gekozen tijdvak leveren. Voor Nederland hebben we onderstaande beschikbare tijdvak opties:

Bovenstaande tijdvakken zijn ook mogelijk op zaterdag

Voor zendingen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, bieden wij de koeriersservice aan. Uw zending wordt zo snel mogelijk afgehaald en wordt direct naar het afleveradres gebracht. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze Courier service.

Worldwide Express

Met onze worldwide express kunt u uw klanten over de gehele wereld snel bedienen. Dit doen wij in samenwerking met andere transporteurs. Deze service is mogelijk voor documenten, pakketten en pallets. Let er op dat uw zending buiten de Europese unie moet worden voorzien van de juiste documentatie. Bij vragen over in- en uitklaring kunt u contact met ons opnemen.

Dedicated deliveries Germany,
grote pakketten Duitsland

Duitsland is een belangrijke handelspartner van Nederland. Daarom is het ook belangrijk dat u als bedrijf verschillende leveropties heeft om uw klant te bedienen.

Door onze gunstige ligging in de buurt van de Duitse grens hebben wij een rechtstreekse aansluiting om uw spoedzendingen snel in Duitsland te leveren. U brengt de zending naar ons depot of wij halen deze snel op uw adres op, zodat deze meegaat met de eerste aansluiting.

Via ons netwerk kunnen wij alle Duitse steden de volgende ochtend al voor 08:00u leveren, ook op Zaterdag of een feestdag. Is uw levering buiten de stad? Dan kunnen wij alsnog iedere Duitse woonplaats bereiken voor 12:00u ’s middags. Heeft u meer vragen over spoedpakketten naar Duitsland? neem dan contact op voor alle snelle leveropties per postcode.

Binnen de Express Duitsland service hebben we ook de mogelijkheid om grote of lange pakketten te versturen. Zo leveren we standaard pakketten tot 300 cm lang of 500 cm gordelomvang de volgende werkdag. Voor langere of grotere pakketten kunt u altijd een passende offerte aanvragen.

Voor same day delivery in Duitsland kunt u gebruik maken van onze Courier service. Doordat al onze voertuigen zijn voorzien van de laagste emissieklasse zijn wij in staat om overal te leveren in Duitsland, van kleine bus tot bakwagen met laadklep.

Special care service

Doesparcel kan ook al uw zendingen versturen die niet geschikt zijn in reguliere pakketnetwerken. Uw zendingen worden handmatig gesorteerd om de kans op schade en breuk zoveel mogelijk te voorkomen. De handmatige sortering biedt ook ruimte voor het versturen van pakketten die normaal als non-convoyable worden aangemerkt. Auto-onderdelen, accu’s, emmers, bloemen en langere pakketten kunnen alsnog verstuurd worden naar uw klanten via ons netwerk.

Accu versturen

Accu’s worden tegenwoordig in veel reguliere pakketnetwerken geweigerd. De Lithium batterijen met UN code 3480 en 3481 zijn aangemerkt als gevaarlijke stof binnen ADR transport. Wij kunnen uw ADR zendingen versturen wanneer deze onder de vrijstellingsnorm van 1000 punten blijft.