Courier service per land

Onze koeriersservice is 24/7 inzetbaar en onafhankelijk van alle netwerken. De koeriersservice is binnen Europa de snelste optie en mogelijk tot een volume van 18m3.

Koerier België

DoesParcel is ook uw koerier voor België. In België geldt voor verschillende steden de Euro5 norm, namelijk voor Antwerpen, Gent en Brussel. Leveringen naar België kunnen wij altijd binnen een paar uur realiseren

Koerier Duitsland

DoesParcel is uw koerier voor Duitsland. Per koerier kunnen wij overal in Duitsland dezelfde dag nog leveren. Onze voertuigen voldoen aan de hoogste emissienormen en zijn voorzien van de juiste Umweltzone stickers. Hiermee zijn wij uw partner in:

Koerier Luxemburg

DoesParcel is uw koerier naar Luxemburg. Alle bestemmingen binnen Luxemburg kunnen wij dezelfde dag nog bereiken. Vooralsnog is er geen milieuzone in Luxemburg.

Koerier Frankrijk

DoesParcel is uw koerier voor Frankrijk. De meeste bestemmingen in Frankrijk kunnen wij dezelfde dag nog leveren. Al onze voertuigen voldoen aan de hoogste emissienormen en zijn voorzien van een franse milieusticker (Crit’air), waardoor wij in iedere Franse stad kunnen leveren. De milieuzones gelden in:

Koerier Denemarken

DoesParcel verzorgt ook uw (spoed)koeriersritten naar Denemarken. Ons wagenpark is geschikt om overal te leveren, ook in de Deense milieuzones. Hiermee zijn wij ook uw partner voor koeriersritten naar Kopenhagen, Frederiksberg, Aalborg en Odense.

Koerier Zwitserland

DoesParcel is uw koerier naar Zwitserland. Omdat Zwitserland geen EU land, is het van belang dat de douane formaliteiten in orde zijn. Dit kan ook van belang zijn op doorreis naar Italië. U kunt bij ons altijd terecht wanneer u vragen heeft over uitvoerdocumenten.

Voor de Zwitserse stad Genève geldt een milieuzone. Ons wagenpark is voorzien van de juiste documenten, waardoor u als klant hier geen zorgen over heeft.

Koerier Spanje

DoesParcel is uw koerier naar Spanje. De meeste bestemmingen zijn per koerier bereikbaar in 1 of 2 werkdagen. Ons wagenpark voldoet aan de hoogste emissienormen, zodat wij direct kunnen leveren in Madrid.

Koerier Portugal

DoesParcel is uw koerier naar Portugal. De meeste bestemmingen zijn per koerier bereikbaar in twee werkdagen. Vooralsnog zijn er geen milieuzones in Portugal, waardoor wij op iedere locatie kunnen leveren.

Koerier Italië

DoesParcel is uw koerier naar Italië. De meeste bestemmingen kunnen wij per koerier leveren in 1 á 2 werkdagen. In Italië zijn milieuzones van toepassing, voornamelijk in de historische binnensteden. Met onze ervaring in Italië is uw vracht in goede handen.

DoesParcel kan uw spoedzendingen naar Zweden per koerier leveren.  Zendingen naar Malmö en Gotenburg zijn binnen één werkdag op locatie. Verdere bestemmingen in Zweden kunnen geleverd worden in twee of drie werkdagen. Stockholm kan via onze onboard courier service geleverd worden binnen één werkdag.

Koerier Oostenrijk

DoesParcel kan iedere bestemming in Oostenrijk bereiken binnen één werkdag. Verder voldoet ons wagenpark aan de geldende emissienormen in Tirol, Burgenland, Niederöstereich, Oberöstereich en Steiermark.

Koerier Zweden

DoesParcel kan uw spoedzendingen naar Zweden per koerier leveren.  Zendingen naar Malmö en Gotenburg zijn binnen één werkdag op locatie. Overige Bestemmingen zijn geleverd in twee of drie werkdagen. Met onze on board courier service kunnen we dezelfde dag nog leveren in Stockholm.

Koerier Noorwegen

DoesParcel kan uw spoedzendingen naar Noorwegen per koerier leveren.  Zendingen naar Oslo en Bergen zijn binnen twee werkdagen op locatie. Overige Bestemmingen zijn geleverd in drie werkdagen. Met onze on board courier service kunnen we dezelfde dag nog leveren in Oslo. DoesParcel voldoet aan de geldende milieuzones in Noorwegen.

Koerier Tsjechië

DoesParcel kan uw (spoed)zendingen naar Tsjechië per koerier leveren. Uw zending is binnen één werkdag in Praag, Brno of vele andere Tsjechische bestemmingen.

Koerier Hongarije

DoesParcel kan uw (spoed)zendingen naar Hongarije per koerier leveren. Uw zending is dan binnen twee werkdagen op de gewenste locatie. Voor Boedapest kunnen tijdelijke milieuzones van toepassing zijn. Bij vragen over leveringen naar Hongarije kunt u altijd contact opnemen.

Koerier Slowakije

DoesParcel kan uw spoedzendingen naar Slowakije per koerier leveren.  Zendingen naar Bratislava zijn binnen één werkdag op locatie. Overige bestemmingen zijn binnen een of twee werkdagen geleverd.

Koerier Polen

Met onze koeriersservice kunt u dezelfde dag nog leveren op veel bestemmingen in Polen. Zo kunt u dezelfde dag nog leveren in Warschau, Krakau, Katowice, Gdańsk of Wrocław. DoesParcel is voorbereid op de toekomstige milieuzones in Warschau en Krakau.

Koerier Baltische staten

We hebben de mogelijkheid om uw zending per koerier te verzorgen naar Litouwen, Letland en Estland. We kunnen per koerier de Baltische staten leveren in twee werkdagen. Met onze On board courier service kunnen we binnen één werkdag leveren in Talinn, Riga of Vilnius.

Koerier Oekraïne

Op aanvraag kunnen wij uw zending per koerier leveren naar Oekraïne. Dit geldt voor zowel humanitaire als zakelijke goederen. Als gevolg van de oorlog zijn verschillende steden en gebieden uitgesloten van onze koeriersservice. Verder verwijzen wij u naar de exportregels van de RVO (https://www.rvo.nl/onderwerpen/landen-en-gebieden/oekraine/exportregels)

Verder Bij vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.